LEI

En akkreditert tjenesteleverandør for LEI-koder

TJENESTER

Her forklarer vi litt om de tjenestene vil tilbyr kundene våre.

LEI-registrering generelt er vår spesialitet, og vi er godkjent av Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF).  Du kan lese mer om LEI her.

ASSISTERT REGISTRERING

Assistert registrering er en løsning for den som vil gjøre LEI-registrering for en tredjepart. Det ligner på de fleste måter på en vanlig søknad om LEI-kode. Assistert registrering gir blant annet morselskaper muligheten til å søke om LEI-kode for et datterselskap, eller fondsselskaper muligheten til å søke om LEI-kode for fondene sine. I tillegg gir det finansinstitusjoner muligheten til å søke på vegne av kunder med fullmakt.

BULKREGISTRERING

Dette er en tjeneste som gir representanter for et stort antall juridiske personer muligheten til å søke om samtidig utstedelse av LEI-koder ved å legge inn nødvendige selskapsopplysninger gjennom praktiske Excel-maler. Som pålogget bruker på portalen kan du enkelt laste ned disse malene.

LEI-SUREMATCH

For å kunne kontrollere for eksempel interne kunderegistre mot GLEIS kreves kraftige algoritmer som kan sammenligne poster registrert på ulike måter og med ulike parametre. For å gjøre LEI-sammenligningen enklere tilbyr vi LEI-SureMatch, som innebærer tilgang til programvaren Congruous, som er utviklet for sammenligning og avstemming av komplekse data.

Akkreditert agent for LEI-utstedelse